Rotterdammers zit vol goede ideeën. En die hebben we hard nodig om te zorgen dat we in de stad circulair en duurzaam gaan leven. Heeft u een duurzaam idee? Bel dan Julia van Santbrink van de gemeente Rotterdam.
Sinds juni 2021 helpt Julia bewoners met het uitvoeren van hun circulaire ideeën. Dit doet ze samen met een aantal andere collega’s. Circulair betekent duurzamer produceren, bewuster kopen en beter wegdoen van spullen. Zodat de stad en de rest van de wereld prettig blijven om te wonen.

Circulaire ideeën
Ik wil horen wat mensen willen doen Julia gaat samen met haar collega’s op zoek naar de circulaire verhalen en ideeën van bewoners. ‘Ik wil mensen niet zeggen wat ze moeten doen. Ik wil juist horen wat zij willen doen. Ik word er heel blij van als ik zie wat er allemaal al is ontstaan in de stad de afgelopen periode. Er is zoveel enthousiasme onder Rotterdammers. Dat werkt aanstekelijk. Ik hoop daarom dat er steeds meer mensen bij ons aankloppen’.

Lees het volledige bericht op: https://www.rotterdam.nl/nieuws/duurzaam-idee/